Despre Imob For You

 Buna ziua!

FOR YOU Imobiliare, este o agentie membră a Asociatiei Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR). Membrii APAIR se numesc REALTORI, adică sunt profesioniști in acest domeniu și s-au angajat să se supună unui Cod Etic prin care se urmărește cu loialitate interesul clienților, tratând însă cu onestitate toate părțile implicate in tranzacția imobiliară.
Educația profesională este obligatore și de aceea avem un nivel superior de cunoștințe cu privire la procesul cumpărării, vânzarii și inchirierii de proprietăți imobiliare. REALTORII au acces la o bază comună de proprietăți omobiliare, care asigură comunicarea și cooperarea intre ei, conducând la creșterea vitezei de tranzacționare și la o calitate și credibilitate ridicate ale informațiilor oferite consumatorilor. Servicii specifice: - intermediere (vanzare, cumpărare, închiriere), - reprezentare, promovare si negociere; Servicii complementare:- asistentă juridică si financiar bancară,- informare si evaluare;Servicii suplimentare:- documentatii cadastrale-planuri de situatie cotate; -trasari si alte lucrari de cadastru si topografie;- proiectare de arhitectura,- amenajari interioare si exterioare,- avize si autorizatii constructii.
Suntem o echipă unită, unde să împărtășim aceleași valori profesionale și personale, cu respect față de muncă și față de partenerii noștri, bazați pe devotament și responsabilitate.

Suntem aici....FOR YOU!!!